Karton verpakkingsmateriaal voor alle doeleinden vind je bij Ropak

Waarom kiezen voor een kartonnen verpakking van Ropak?

Ropak is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig kartonnen verpakkingsmateriaal op maat voor bedrijven uit verschillende sectoren. Met onze transportverpakkingen op maat kan je je producten veilig en beschermd verzenden naar elke bestemming. Daarnaast bieden wij ook productverpakkingen aan, gemaakt van luxueus vlakkarton en afgewerkt naar jouw unieke wensen en behoeften. Zo zorg je niet alleen voor bescherming van je producten tijdens transport, maar creëer je ook een mooie en professionele uitstraling die klanten gegarandeerd bijblijft.

Onze verschillende soorten verpakkingsmateriaal uit karton

Bij Ropak geniet je een ruime keuze tussen verschillende soorten kartonnen verpakkingen, zoals bijvoorbeeld transportverpakkingen en productverpakkingen. Onze transportverpakkingen zijn verkrijgbaar in alle maten en gewichten en bieden ultieme flexibiliteit voor het veilig verzenden van je producten. Zo bereiken ze in perfecte staat hun eindbestemming! Ook onze productverpakkingen bestaan uit hoogwaardig vlakkarton met diverse afwerkingen, en zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en de huisstijl van je merk of onderneming. Bij Ropak vind je altijd de perfecte verpakking uit karton voor jouw producten!

Gele productverpakking van Leffe op witte achtergrond

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van onze kartonnen verpakkingen

Bij Ropak vinden we duurzaamheid en milieuvriendelijkheid enorm belangrijk. Daarom bieden we ook duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen uit karton aan. Zo kan je bij ons terecht voor verpakkingen van gerecycleerd karton alsook biologisch afbreekbare verpakkingen. Op deze manier kan je niet alleen jouw producten veilig verzenden, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een betere en schonere planeet voor iedereen!

Custom made verpakkingen uit karton, op maat gemaakt voor al je producten

Bij Ropak ontwerpen we alles in eigen atelier, wat betekent dat we onze verpakkingen stuk voor stuk op maat kunnen maken voor jouw producten. We besteden daarbij bovendien zorgvuldige aandacht aan het grafische aspect van je productverpakking, zodat deze perfect aansluit bij jouw persoonlijke merk en imago. Nadat we je goedkeuring ontvangen hebben maken we een prototype om te testen of de verpakking voldoet aan jouw wensen en de producten voldoende beschermt. Zo ben je altijd verzekerd van een verpakking op maat die aan al jouw eisen voldoet.

Veelkleurige display uit karton voor posters

Displays van karton voor een unieke presentatie van uw producten

Naast verpakkingen bieden wij bij Ropak ook displays van karton aan voor een aantrekkelijke en opmerkelijke presentatie van jouw producten. Onze displays zijn zo volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Hiermee creëer je een opvallende presentatie van jouw producten in winkels en op evenementen, wat ook je verkoop zal bevorderen. Het volledige plaatje dus!

 

Verpakkingsmaterialen voor speciale gelegenheden

Bij speciale gelegenheden zoals feestdagen en jubilea wil je je producten misschien op een bijzondere manier verpakken? Dan kan je bij Ropak ook terecht voor cadeauverpakkingen op maat. Onze cadeauverpakkingen zijn gemaakt van hoogkwalitatief karton verpakkingsmateriaal en kunnen aangepast worden aan de specifieke noden van jouw goederen. Of het nu gaat om kleine attenties of grotere geschenken, wij zorgen voor de perfecte verpakking die het gevoel van jouw merk uitstraalt.

 

Ten slotte denken wij bij Ropak ook aan het milieu en bieden wij exclusief duurzame verpakkingsoplossingen aan. Onze kartonnen verpakkingen zijn 100% recycleerbaar en kunnen na gebruik opnieuw ingezet worden. Wij streven immers naar een duurzame toekomst en willen hier graag ons steentje aan bijdragen, samen met onze klanten.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor jouw verpakkingsmateriaal uit karton!

Wil je graag meer weten over onze mogelijkheden op vlak van karton verpakkingsmateriaal of cadeauverpakkingen op maat? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het vinden van de ideale verpakkingsoplossing voor jouw producten en merk. Alvast tot dan!