Nieuws

Ropak in een nieuwe verpakking

Vandaag lanceren wij onze rebranding. Het nieuwe logo, de nieuwe kleuren en de bijhorende nieuwe website geven uiting aan onze kernwaarden: duurzaamheid en professionalisme ten dienste van onze klant.

Versterking team Ropak

Lucia Muroni komt ons team versterken. Als administratief medewerkster wordt zij een belangrijk eerste aanspreekpunt voor onze klanten en volgt ze kort de gemaakte afspraken op.

Bouw hal voltooid

Onze hal is klaar! Meer dan 15.000 m³ bijkomende ruimte kan vanaf nu gebruikt worden. Hiermee zetten we opnieuw een grote stap voorwaarts om de grootste onafhankelijke sheetplant van Limburg te blijven.

Oprichting grootste wandelvereniging België en Nederland

Onze prepress manager Raf en zijn gezin halen de nationale pers. Tijdens corona stichtten zij de grootste wandelvereniging van België en Nederland.

Trends Gazellen 2021 lijst

We zijn vierde geëindigd in de Trends Gazellen 2021 lijst. Net géén medaille, maar toch heel fier op ons groeitraject. Met dank aan alle medewerkers én klanten voor de inzet en het vertrouwen.

Bouw nieuwe hal

De bouw van onze nieuwe hal gaat van start! De extra opslagcapaciteit die we hiermee creëren zal voornamelijk aan onze klanten aangeboden worden om ons model van “dozen op maat, op afroep” verder uit te rollen.

Kongsberg productieplotter aangekomen!

Onze nieuwe Kongsberg productieplotter is aangekomen! Dit grote broertje van onze eerste Esko/Kongsberg plotter zal ons toelaten sneller te plotten én ook om nog grotere dozen en displays te produceren.