Onze aanpak

We starten met
een kennismaking

Klop je bij Ropak aan voor je kartonnen verpakkingsmateriaal of je productdisplays, dan beginnen we de samenwerking met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. We leren je producten, bedrijf en ambities kennen en denken volop mee over de realisatie van je doelen, voor een kwalitatieve oplossing binnen je beschikbare budget.

Overleggen verpakkingen klant

“Van volledige verpakkingen tot displays op maat:
bij Ropak vind je steeds een gepaste oplossing.

Schetsen verpakking op maat

We maken
een offerte op

Vervolgens creëren we een oplossing op maat, waarvan we een eerste schatting doen betreffende prijs, ontwerpproces, productietermijn etc. en een voorlopige offerte opmaken. Keur jij het ontwerp en deze schatting goed, dan bezorgen we je het finale ontwerp, eventueel een modeldoos en een definitieve offerte. Deze lichten we uitgebreid toe, zodat je nooit met vragen zit.

We maken de meest
duurzame keuze

Bij het ontwerpen en produceren van je verpakkingen en/of displays streven wij er zonder uitzondering naar de meest duurzame keuze te maken. We gebruiken daar waar mogelijk bijvoorbeeld altijd inkt en lijm op waterbasis, we richten ons tot recycleerbare en herbruikbare materialen, etc. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een gezonder milieu voor iedereen.

Verpakkingen op maat

We gaan voor jou
aan de slag!

Zijn het definitieve ontwerp en de offerte voor jou naar wens? Dan gaan we aan de slag met de productie en leveren we in geen tijd. Zo snel gaat dat bij Ropak! Ontdek dus zeker wat we voor jou(w diensten) kunnen betekenen tijdens een vrijblijvende afspraak.