Over ons

Heftruck magazijn verpakkingen Ropak

Ervaren, enthousiast
en sterk team

Reeds sinds 1993 specialiseren we ons bij Ropak in het design en de (voornamelijk Belgische) productie van verzendverpakkingen en displays op maat voor grote spelers, zoals de cosmetica-industrie en de meubelindustrie. Dat is al een hele tijd, en dus rekenen we vandaag op een ervaren, enthousiast en sterk team, dat elke dag het beste uit zichzelf haalt.

Ons doel?
De beste kwaliteit

Samen schakelen we snel, ook bij hoge volumes, en doen we er alles aan om elke keer weer de beste kwaliteit neer te zetten voor onze klanten. Met korte levertijden en aan een eerlijke prijs. Zo ben je in geen tijd geholpen en hoef je nooit een grote stock aan te leggen. Handig!

Geschikte verpakking voor alles

Flexibel en
betrouwbaar

Dankzij onze gesmeerde organisatie en ons uitgebreide machinepark hebben wij alles in huis om professionelen te doen groeien met kwalitatieve productverpakkingen en displays in glas- en vlakkarton. Zo tonen we ons een flexibele en betrouwbare partij, die voor iedereen in zijn klantenbestand wat wils heeft.

Met oog
voor duurzaamheid

Met ook nog eens oog voor duurzaamheid en milieubewuste keuzes, vormen wij een vaste partner voor vele trouwe klanten. Zou jij met je bedrijf graag bij deze klanten horen? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. We ontvangen je graag!

Geschikte verpakking voor alles