Verzendverpakkingen die je brand, merkidentiteit en imago versterken

Hoogwaardige verzendverpakkingen op maat van je producten die je bedrijfsimago versterken

Op zoek naar hoogwaardige verzendverpakkingen die je producten optimaal beschermen en je bedrijfsimago een boost geven? Bij Ropak kan je terecht voor kartonnen verzendmaterialen en displays op maat van je behoeften. Of je nu op zoek bent naar simpele, onbedrukte dozen of unieke verpakkingen die volledig zijn afgestemd op de stijl van jouw merk, wij creëren de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Bij Ropak ontwerpen en produceren we kleine en grote oplages verzendverpakkingen op maat van jouw merkidentiteit

Als Limburgs productiebedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring in kartonnen verpakkingen zijn we de ideale flexibele partner met een uitstekende organisatie. Bij ons ben je welkom voor zowel grote als kleine oplages, met de garantie van snelle en stipte levertijden. En voelen we ons bij een specifiek project toch niet de juiste partij voor jou? Dan zijn we daar eerlijk over en verwijzen we je naar een partner waarvan we zeker weten dat hij je optimaal helpt. Bij Ropak staat duurzame klantenservice op de eerste plaats!

Onze verzendverpakkingen verenigen een mooi uiterlijk met functionaliteit

Wij produceren alles in eigen atelier en maken de kartonnen verzendmaterialen op maat van je behoeften. Hierbij houden we zowel met het functionele als het esthetische aspect rekening. We toetsen af wat er in de dozen komt, hoe ze getransporteerd worden, hoe ze uitgepakt worden, of ze naderhand bewaard worden en meer. Zo geniet jij van maatwerk aan een goedkopere prijs!

 

Op basis van jouw wensen, noden en beschikbare budget creëren wij een grafisch design op maat dat perfect aansluit bij je doeleinden. Samen bepalen we de vorm, kwaliteit, gebruik van beschermende inlays en kleuren, druktechniek en nog veel meer. Zo personaliseren we je verpakking tot in de puntjes, indien gewenst tot en met de afwerking. Denk aan venstering, magneetsluitingen, koordjes, bedrukte tape …

Driehoekige groene en roze verzendverpakking

Onze verzendverpakkingen zijn stuk voor stuk duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd

We begrijpen dat de keuze voor de juiste verzendverpakking niet altijd eenvoudig is. Daarom staan onze experts voor je klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw producten en bedrijf. Bovendien vinden we het bij Ropak belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarom maken we gebruik van recycleerbaar materiaal en kiezen we voor productieprocessen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier niet alleen bijdragen aan het behoud van de planeet, maar ook aan de tevredenheid van jou als klant.

Pastelkleurige verzendverpakking in de hand

Ook voor toebehoren kun je bij onze verpakkingsspecialisten terecht

Maar onze service stopt niet bij het produceren en leveren van jouw verzendverpakkingen. We blijven graag in contact om te kijken hoe we onze diensten nog beter kunnen afstemmen op jouw behoeften en om eventuele problemen of vragen snel op te lossen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner.

 

En ook voor al het toebehoren voor je verpakkingen kan je bij ons terecht. We bieden niet alleen tape en snoerband aan, maar ook opvulmateriaal, folie voor paletten en meer. Bij Ropak kiezen we bovendien altijd voor de meest duurzame en milieuvriendelijke optie met een minimale afvalstroom.

Samen brainstormen over de verzendverpakkingen op maat die jouw merk een boost geven? Contacteer ons vrijblijvend

Dus, ben je op zoek naar hoogwaardige verzendverpakkingen die perfect aansluiten bij jouw producten en bedrijf, en dit alles met een persoonlijke en duurzame service? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken er naar uit om je te helpen en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf. Alvast tot dan!