Verpakkingen

Verpakking Fresh producten

Verpakkingen voor
producten en transport

Van simpele, onbedrukte dozen tot unieke kartonnen verpakkingen die volledig zijn afgestemd op de stijl van jouw merk: bij Ropak kan je terecht voor verzendverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit, die je producten moeiteloos beschermen en je bedrijfsimago een boost geven.

Alles is bij ons maatwerk

Wij maken onze kartonnen verzendmaterialen op maat van je behoeften en houden zowel met het functionele als het esthetische aspect rekening. We toetsen af wat er in de dozen komt, hoe ze getransporteerd worden, hoe ze uitgepakt worden, of ze naderhand bewaard worden en meer. Doordat wij zelf produceren geniet jij van de voordelen van maatwerk, aan een goedkopere prijs!

Verpakking drukken persoonlijk
Verpakkingen drukken

We personaliseren
je verpakking

Op basis van jouw wensen, noden en beschikbare budget creëren wij een grafisch design op maat dat tot in de puntjes bij je doeleinden past. We bepalen samen met jou de vorm, de kwaliteit, het gebruik van beschermende inlays en kleuren, de druktechniek … Zo personaliseren we je verpakking, indien gewenst, tot en met de afwerking. Denk aan venstering, magneetsluitingen, koordjes, bedrukte tape …

Bekijk ons aanbod

Transportverpakkingen

Productverpakkingen

Vind je niet wat je zoekt?

Omdat wij op maat werken, zijn er nog veel meer mogelijkheden die we voor jou kunnen samenstellen.
Contacteer ons om ze samen te bespreken!

Ook alle toebehoren
verkrijgbaar

Ook voor al het toebehoren voor je verpakkingen kan je dus bij ons terecht. Denk aan tape en snoerband, maar ook opvulmateriaal, folie voor paletten … Dat we daarbij telkens voor de meest duurzame en milieuvriendelijke optie kiezen, met een minieme afvalstroom, is de kers op de taart!

Toebehoren verzenden veiligheid

Laat ons weten wat
we voor je kunnen doen!

Klinkt dit alsof we wel eens de geschikte partij kunnen zijn voor de verzendmaterialen van jouw onderneming? Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvende afspraak!